The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com


ZLATIBOR – TRIM APARTMANI

individualni polasci, sopstveni prevoz
Opis smeštaja: Nalaze se u naselju Sloboda, 10ak minuta hoda od centra. U sastavu objekta nudimo vam dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane sa ukupnim kapacitetom od 60 ležaja, kao i obezbeđen parking pod video nadzorom. Svi apartmani sadrže kupatilo, komplet opremljenu kuhinju i spavaći deo. Svi apartmani su opremljeni sa: TV, DVD, telefonom, ličnim sefom, klimom, fenom... Kao specijalne pogodnosti izdvajamo: bežicni internet, DVD klub i kombi prevoz za potrebe gostiju. Trim Apartmani su pod protivpožar-nom, SOS, alarmnom i video zaštitom.


Cena aranžmana: Dnevni najam studia/apartmana, po osobi:

APARTMAN    1.350,00 din

Cena smeštaja za vreme Novogodišnjih praznika 30.12.2016.-03.01.2017. iznosi 3000,00 din dnevno po osobi.Navedena cena se uvećava na ime usluge rezervacije 1.500,00 dinara po apartmanu, bez obzira na izabrani broj dana i osoba, na ime usluge rezervacije.
U cenu aranžmana uključeno:
•    Smeštaj u apartmanima na bazi najma apartmana, po danu, na bazi izabranog broja dana,
•    Usluga rezervacije.
U cenu nije uključeno:
•    Boravišna taksa i osiguranje koji se plaćaju na recepciji, boravišna taksa se plaća po odluci Republike Srbije i SO Čajetina i iznosi 120 dinara za odraslu osobu, a deca od 7-15 godina plaćaju 60 dinara,
•    Ishrana tokom boravka,
•    Prevoz.
Napomene:
•    Kod boravka koji traje manje od 3 dana cene se uvećavaju za 20%,
•    Lux apartmani imaju doplatu od 100 dinara dnevno po osobi,
•    Doplata za pomoćni ležaj je 50%.
Plaćanje:
- Na račun-Gotovinski-Platnom karticom, Prilikom rezervacije, uplaćuje se akontacija u visini od 30% dok se ostatak uplaćuje najkasnije 7 dana pred početak aranžmana ili odloženo u 4 mesečne rate. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Avenija Putovanja. Rezervacija se radi na upit, potvrda je najkasnije u roku od 48 sati od prijema zahteva.

More in this category: « KOPAONIK - JAT APARTMANI **

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com