The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

SAJAM POLJOPRIVREDE FRANCUSKA
MONPELJE    SITEVI 2017
VINOGRADARSTVO,VOĆARSTVO I POVRTARSTVO
26.11-02.12.2017 / 7 dana/ 4 noćenja ,  autobus 

 

SITEVI 2017 sajam gde će nastupiti preko 1000 uzlagača iz 22 zemlje i prikazati najnovija dostignuća na poljima voćarstva, povrtarstva, vino- gradarstva i proizvodnje vina, skladištenja, ambalaže, marketinga i drugih usluga.
*****Prednosti BESPLATNI štand + Celodnevne stručne posete – plantaža voća u okolini (obilazak plantaže i razgovor sa proizvodjačima) kao i obilazak  Instituta-laboratorija za voćarstvo. Stručne posete se organizuju u saradnji sa Promosalons France.
 
1.dan 26.11.17 Polazak  iz Novog Sada 17.00 h,  Beograda u 18h00. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije,usputne pauze za odmor...Nastavak putovanja kroz Italiju - noćna vožnja...
 
2.dan 27.11.17 Dolazak u Nicu u podnevnim satima.Smeštaj u hotel,večernja šetnja pešačkom zonom ulice Žan Medsen do trga Masena, starog grada, Engleskog Šetališta i hotela Negresko. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan 28.11.17 Doručak. Jutarnji polazak za Monpelje,vožnja pored Kana, Eksa i Nima. Dolazak u
Monpelje, odlazak na sajam SITEVI 2017. Mogućnost uspostavljanja kontakata radi plasiranja proizvoda, ostvarivanja novih investicija i mogućnosti u proizvodnji. Sajam za nase putnike obezbedjuje   BESPLATNI štand za degustacije gde možete izložiti svoje proizvode, štampani informativni materijal i drugo i na taj način prezentovati svoju proizvodnju, potencijale  i eventualne  potrebe za stranim partnerom ili investicijama. Sajam se održava svake 2-e godine i na njemu su prisutni najveći evropski i svetski  proizvodjači i kupci. 
Po zavrsetku sajma je predvidjena šetnja do centra grada-trg Komedije, trg Evrope,  živopisna ulica Foš, Trijumfalna kapija, šetaliste Pejru, crkva Svetog Petra. Odlazak u hotel, noćenje.            
4.dan 29.11.17  Doručak. Celodnevne stručne posete – jedna od plantaža voća u okolini (obilazak plantaže i razgovor sa proizvodjač ima) i Institut-laboratorija za voćarstvo.Stručne posete se organizuju u saradnji sa Promosalons France. Povratak u hotel, noćenje.
5.dan 30.11.17 Doručak. Odjava iz hotela, pre podne obilazak sajma SITEVI. Polazak iz Monpeljea u popodnevnim  satima, odlazak za Kan, obilazak grada filma: luka,vidikovac i starom Kanu sa kulom Suke, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica...Odlazak za Nicu, smestaj u  hotel. Odlazak za Monako, obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej,crkva  Svetog Nikole, palata Grimaldijevih. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte   Karlo, svetsku prestonicu kocke i bogatstva: Kazino,hotel i kafe Paris. Povratak u Nicu,noćenje.
6.dan 01.12.17 Doručak. Polazak iz Nice u podnevnim satima. Zadržavanje u selu Ez i obilazak fabrike  esencija parfema i kozmetike Fragonar...Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.
7.dan  02.12.17   Dolazak u Beograd/ Novi Sad  u jutarnjim satima.
CENA  ARANŽMANA  PO  OSOBI : 305 Eura/ dinara     
ARANŽMAN OBUHVATA:  Prevoz modernim turističkim autobusom na relaciji po programu (CD,DVD, klima, ozvučenje), 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Nici, 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u okolini Monpeljea, ulaznice za 2 dana za obilazak sajma SITEVI 2017. stručne posete po programu, usluge licenciranog vodiča za vreme putovanja kao i za   obilaske po programu, usluge prevodioca na sajmu , troškove organizacije putovanja
Smeštaj u hotelima  3* u Nici u okolini Monpeljea u dvo/trokrevetnim sobama TWC,TV,telefon,doručak buffet.
             Sajt sajma SITEVI 2017 : www.sitevi.com
ARANŽMAN NE OBUHVATA: U cenu nisu uračunati troskovi polise medjunarodnog zdravstvenog osiguranja ( oko 7,-Eura/dinara ) i individualni troškovi.
           Jednokrevetne sobe na upit,doplata po obračunu hotela.
           PLAĆANJE: 40% prilikom prijave za putovanje , ostatak najkasnije do 30.10.2017.
           Obračun za Euro po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate.
           Svi ostali uslovi po Opštim uslovima putovanja organizatora i Prijavi za putovanje/Ugovoru za organizovane grupe.
 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com