The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

GRAC, KLAGENFURT 
Wörthersee i fabrika čokolade
15.09.-18.09. 2017.
06.04.-09.04.2018. USKRS
15.06.-18.06. 2018.
3 dana, 1 noćenje, autobusom
Prvi dan BEOGRAD  NOVI SAD Polazak iz Beograda u 19:30h sa parkinga kod Buvlje pijace, iz Novog Sada u 21:00h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 
Drugi dan Dolazak u Grac. Po dolasku, razgledanje grada: staro gradsko jezgro koje se nalazi pod zaštitom Unesco-a, Landhaus, zgrada Opere, Glockenspiel, Katedrala, simboli grada – tvrđava Schlossberg sa satom-kulom Clock Tower-om i čuveno arhitektonsko zdanje Kunsthaus...Nakon obilaska grada slobodno vreme za individualno razgledanje i opuštanje u mnogobrojnim kafićima Graca. Fakultativni odlazak u fabriku ćokolade Zotter u mestu Rajgersburg udaljenom oko 60 km od Graca. Biće ovo jedinstvane prilika da se otisnete u slatki svet slatkiša. Obilazak traje oko 2 sata. Povratak za Grac, te nastavak putovanja prema hotelu, koji je smešten izmedju Graca i Klagenfurta na jezeru Klopainer Sea ili okolini. Noćenje.
Treći dan Doručak. Odlazak u Klagenfurt  Po dolasku razgledanje grada sa vodičem: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja… Nakon razgledanja grada, slobodno vreme za individulani program u centru grada ili posetu Minimundusu. Fakultativni odlazak u Vendel najpopularnije letovalište na jezeru gde možete uživati u predivnom  krajoliku  jednog od najlepših jezera Austrije  Sa severa i juga oivičeno je strmim alpskim obroncima prekrivenim gustim šumama. Voda u jezeru je prepoznatljivo plavo-zelene boje. Čitav kraj odiše neverovatnim i neponovljim spojem planinskog okruženja i mediteranskog šarma. U popodnevnim satima polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju četvrti dan u posleponoćnim satima.
 
CENA ARANŽMANA: 79 eur
 
Doplate: Doplata za jednokrevetnu sobu 0 €, doplata polazak Beograd 5 €.
Način plaćanja: U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke gotovinski ili na 5 rata putem čekova ili administrativne zabrane.
Cena aranžmana uključuje: Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio-video oprema), jedno noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama u Klagenfurtu ili u okolini izmedju Kalgenfurta i Graca, razgledanje Klagenfurta i Graca u pratnji vodiča, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
Cena aranžmana ne uključuje: Međunardno putno osiguranje.  Autobuska tura do mesta Vendel sa vožnjom kroz predivne predele na kojima se sastaju Alpi i  jezero Worthersee - 10 €. Poseta fabrici čokolade 30 €. Tura traje 2 sata, podrazumeva mogućnost degustacije raznih vrsta kako čokoladne mase, najpre čistog kakaoa, a zatim i omiljenih ukusa te audio vizuelnu prezentaciju nastanka čokolade i niz zanimljivih detalja. Tura uključuje prevoz, ulaznicu i degustaciju čokolada (na ulasku se dobije kašičica pomoću koje se degustiraju čokoladne mase)
Opis smeštaja: Hotel Seelacherhof 3*** na Klopajner jezeru.  Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom...Hoteli raspolažu sa recepcijom restoranom, aperitiv barom. Agencija zadržava pravo zamene hotela, hotelima minimum 3*.
Program je rađen na bazi minimum 40 platežnih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika najkasnije 5 dana pre puta. Uz ovaj program 
 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com